Kerst catering bestellen in Delft?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Delft komen wij graag onze kerstcatering leveren.

Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u per persoon de kerstgerechten kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

Speciaal voor de kinderen hebben wij een 3 gangen kerstmenu met een leuke verrassing. Een aantal dagen voor de bezorging ontvang je een boekje met bereiden en garneertips. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies.

Bestel je kerstdiner in Delft in enkele kliks!

Op de website bekijkt u de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij voor u samenstelde. U kunt p.p. iets anders kiezen zolang er maar voor ten minste 4 personen wordt besteld. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na ontvangst van uw order ontvangt u direct een email bevestiging. Tot 14 December kunt u bij ons terecht. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal.

Uw bestelling wordt de 22e of 23e gratis aan huis gebracht in de regio van Den hoorn, Zestienhoven, Delfgauw, Schipluiden, Maasland, Honselersdijk. U hoeft de deur verder niet uit.

De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren. Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.