Kerst catering bestellen in Culumburg?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s in de week voor kerst? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in Culumburg onze kerstcatering. Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld.

Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kinderkerstdiner inclusief een leuke verrassing. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven.

Bestel je kerstdiner in Culumburg in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U kunt p.p. bestellen zolang er maar ten minste voor 4 personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. U kunt via ideal betalen en let op!

Wij nemen na 14 December geen bestellingen meer aan. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Leerdam, Asperen, Beesd, Meerkerk, Deil, Vianen.

Uw kerstdiner wordt door ons aan huis bezorgd. Dat doen wij op 22 of 23 December. De specialisten van fooddelivery van PostNL verzorgen de uitlevering van de bestellingen. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar.

Eet smakelijk en geniet ervan. Fijne kerstdagen.