Kerst catering bestellen in Bussum?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Bussum in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Omdat u niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kunt u de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heeft u één of meerdere grote eters aan tafel, dan kunt u voor hen extra kerstgerechten bij bestellen. Hun kerstdiner wordt dan snel een 4 gangen of zelfs 5 gangen kerstdiner.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Bussum in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Huizen, Laren, Kortenhoef, Loenen aan de Vecht, Valkeveen, Naarden, Blaricum.

Op 22 December en 23 December komen wij uw kerstdiner bezorgen. De maaltijdboxen worden door de fooddelivery afdeling van PostNL verzonden. Wees te gast in eigen huis en laat ons het e.e.a. voor u verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.