Kerst catering bestellen in Beijerland?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij in regio Oud-& Nieuw Beijerland!

De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. Bedien uw gasten op individueel niveau door per persoon te bestellen. Iedere gast kan zijn eigen kerstmenu samenstellen. Wilt u een een aantal gangen dineren, dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties om kerstgerechten bij te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de iedereen hebben wij een heerlijk kerstmenu samengesteld. Uw gasten zullen genieten dit jaar!

Een aantal dagen voor de bezorging ontvang de bereiden tips. Met onze adviezen serveert u een onvergetelijk kerstmenu aan uzelf, familie, collega’s of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies.

Bestel uw kerstdiner in Beijerland in enkele kliks!

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de menu’s die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt en kiest per persoon uw kerstgerechten, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. U kunt tot half December bestellen en betalen gaat online.

Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Goudswaard, Piershil, Nieuwendijk, Klaaswaal, Hekelingen en Zuidland.

U kunt uw kerstdiner verwachten voor de kerst! Onze chauffeurs bezorgen het kerstdiner voor u en zij komen stipt op tijd leveren. U bent uit in eigen huis.

Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete kerstarrangement.