Kerst catering bestellen in Bergen op Zoom?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Bergen op Zoom.

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen. Omdat u niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kunt u de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heeft u één of meerdere grote eters aan tafel, dan kunt u voor hen extra kerstgerechten bij bestellen. Hun kerstdiner wordt dan snel meerdere gangen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan alle gasten hebben wij gedacht. Er zijn heerlijke menu’s door de chef bedacht, zodat iedereen iets lekkers kan eten tijdens de kerstdagen.

Voorafgaand aan de levering krijgt u van ons de bereidingstips. Het menu wordt gekoeld geleverd. E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten om op te warmen.

Bestel uw kerstdiner in Bergen op Zoom in enkele kliks!

U kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. wilt reserveren. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen. Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Tholen, Hoogerheide, Wouw, Ossendrecht, Rilland en Halsteren.

Onze chauffeurs komen op elke locatie uw kerstdiner bezorgen.

Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Fijne kerstdagen.