Kerst catering bestellen in Barneveld?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerst catering kunt u ook in Barneveld bestellen en laten bezorgen. Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen.

Is uw ideale kerstmenu ons kerstdiner? Bestel dan u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit onze kerstdiners. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren.

Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven.

Bestel uw kerstdiner in Barneveld in enkele kliks!

U bestelt uw kerstdiner in enkele stappen: 

1. Kies welk kerstmenu u wilt bestellen.

2. Selecteer de gerechten die u wilt serveren.

3. Plaats uw bestelling, vul uw gegevens in en betaal handig met Ideal.

U heeft hebt de mogelijkheid om het kerstdiner te bestellen tot en met half December. Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Putten, Nijkerk, Garderen, Lunteren, Woudenberg en Voorthuizen.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij met onze gekoelde transportwagens.

Wees te gast in eigen huis en laat ons het e.e.a. voor u verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.