Kerst catering bestellen in Assen?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij jou in Assen kunnen wij de kerst catering voor je verzorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s samengesteld.

Op onze website zie je de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij je de keuze hebt uit diverse kerst hoofdgerechten. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu, dan kan je kiezen uit andere kerstbuffetten.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor het kinderkerstdiner adviseren wij 1 persoon te bestellen per 2 kinderen. Wij bezorgen het kerstmenu gekoeld op beide kerstdagen. Alle andere dagen in december bezorgen wij het kerstbuffet warm op locatie.

Het opwarmen van het kerstdiner doe je zelf. De uitleg over het verwarmen krijg je van ons bij de bezorging. De eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langer dan 2 minuten. Na een half uurtje is het complete kerstdiner warm en kun je genieten met het gezelschap van een zalig diner.

Bestel je kerstdiner in Assen in enkele kliks!

Je maakt eerst een keuze welk buffet je wilt bestellen. Je kunt kiezen uit meerdere hoofdgerechten, zolang er maar tenminste 3 soorten worden besteld. Betalen gaat via ideal. Na het ontvangst van je bestelling krijg je uiteraard een bevestiging. Na half December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Assen, Anloo, Vries, Norg, Veenhuizen, Zuidlaren, Tynaarlo en Annen. Je hoeft de deur verder niet uit! Lekker makkelijk toch?

Je bestelling wordt de hele maand december en op beide kerstdagen bezorgd. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door onze chauffeurs met gekoeld vervoer. Laat ons het eten voor je verzorgen. Wij doen dit al vele jaren.

Je bent bij ons uit aan je eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!