Kerst catering bestellen in Apeldoorn?

Wil je nu ook weleens zitten en genieten van het kerstdiner, in plaats van de hele avond in de keuken staan? Laat je met verwennen met onze kerst catering. Wij komen ook in Apeldoorn!

Smaakvolle en feestelijke ingrediënten zijn de basis voor onze doordachte kerstmenu’s. Omdat je niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kun je de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heb je één of meerdere grote eters aan tafel, dan kun je voor hen extra kerstgerechten bestellen. Het kerstdiner wordt dan snel een 4 gangen of zelfs 5 gangen kerstdiner.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoef je niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste van 4 – 10 jaar adviseren wij om 1 persoon te bestellen per 2 kinderen. Zijn de kinderen ouder, dan bestel je 1 persoon, zijn ze jonger dan 4 jaar, dan hoef je niks te bestellen.

De manier van opwarmen ontvang je van ons bij de levering (inclusief onze opwarmapparatuur met branders). Je bestelling wordt gekoeld aangeleverd en je verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren.

Laat je niet afschrikken door de 2 minuten eigen tijd die je kwijt bent aan de laatste finishing touch. Hetgeen betekend, water in de chafing dish gieten en de branders aansteken.

Bestel je kerstdiner in Apeldoorn in enkele kliks!

Op de website bekijk je de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij voor hebben samensteld. Je kunt vanaf 10 personen bestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich.

Na ontvangst van je bestelling ontvang je direct een email bevestiging. Tot half December kun je bij ons bestellen. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal.

Je kerst catering wordt bezorgd (de hele maand december en op beide kerstdagen) aan huis in de regio van Apeldoorn, Vaassen, Uddel, Oostdorp, Beekbergen, Kootwijk, Elspeet (maar ook daarbuiten). Je kunt alle aandacht aan je gasten geven, want wij komen uw bestelling kant en klaar bezorgen op schalen.

Laat ons je kerst ontzorgen, geen keukenstress! Wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk, al meer dan 11 jaar.

Je bent bij ons uit aan je eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!