Kerst catering bestellen in Amstelveen?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Amstelveen. Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen.

Bedien uw gasten op individueel niveau door per persoon te bestellen. Iedere gast kan zijn eigen kerstmenu samenstellen. Wilt u een 5 gangen kerstdiner dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties om kerstgerechten bij te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

De kinderen kunnen ook lekker mee eten van het kerstdiner. Voor hun is er iets speciaals samengesteld inclusief verrassing.

Hoe u thuis, na ontvangst van uw pakket het menu moet serveren, daarover sturen wij u extra informatie. Het opwarmen van de kerstgerechten doet u zelf. U geeft dus zelf de laatste finishing touch aan uw kerstdiner. Binnen 30 minuten heeft u uw bestelling omgetoverd tot een 5 sterren kerstdiner.

Bestel je kerstdiner in Amstelveen in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U kunt p.p. bestellen zolang er maar ten minste voor 4 personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling.

U kunt via ideal betalen en let op! Wij nemen na 14 December geen bestellingen meer aan. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Ouderkerk aan de amstel, Uithoorn, Lijnden, Zwaanshoek, Badhoevedorp en Amstelhoek. U hoeft de deur verder niet uit. Uw bestelling wordt de 22e of 23e aan huis gebracht. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren.

Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!