Kerst catering bestellen in Amersfoort?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons verzorgen. Dat doen wij ook in Amersfoort!

De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen, omdat u de kerstgerechten kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner met koude, warme en zoete gerechten, dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras al uw gasten met het ons kerstdiner!

Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch kerstdiner op tafel staan.

Bestel uw kerstdiner in Amersfoort in enkele kliks! 

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt kiezen zolang er maar tenminste voor voldoende personen wordt besteld. Na het ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging.

Na half December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal. Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie in de regio van Leusden, Nijkerk, Achterveld, Doorn, Amerongen en Putten.

Uw kerstdiner wordt door ons gekoeld bezorgd. De specialisten van onze bezorgservice verzorgen de uitlevering van uw bestelling met gekoelde transportwagens. Alles wordt compleet en zo goed mogelijk naar uw wensen verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.