Kerst catering bestellen in Almelo?

Heb je deze kerst geen tijd om uren in de keuken te staan voor een smakelijk kerstdiner? Ben je geen keukenprins(es) of wil je gemak?

In Almelo komen wij graag onze kerst catering leveren. Onze chef kok heeft veel denkwerk voor je gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. De verschillende kerstgerechten kunnen per persoon worden besteld, waardoor niet iedereen hetzelfde hoeft te eten met kerst.

Willen je gasten een uitgebreider kerstdiner dan kunt u extra gangen bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel adviseren wij om van 4 – 10 jaar 1 persoon te bestellen per 2 kinderen.

Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij je uit bij de levering. Je ontvangt het kerstmenu ‘Au Traiteur’ hetgeen betekent dat je het zelf nog even moet opwarmen met de bijgeleverde opwarmapparatuur (chafing dishes met branders).

In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerst catering binnen 2 minuten klaar. Na 30 minuten opwarmen kunt u aan tafel en genieten van al het lekkers.

Bestel je kerstdiner in Almelo in enkele kliks!

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende kerstgerechten die wij aanbieden. Kies 3 warme hoofdgerechten (van de 5) voor je gasten en maak het bestelproces verder af. Na het ontvangst van de bestelling krijgt je uiteraard een bevestiging!

Bestellen kan tot half december en betalen gaat gemakkelijk via Ideal.

Je kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Almelo, Enter, Vriezenveen, Borne, Rijssen, Delden, Tubbergen.

De hele maand december en op beide kerstdagen komen wij het kerstdiner bezorgen. Je bent uit in eigen huis.

Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete kerstarrangement.