Kerst catering bestellen in Almaar?

Geen zin in lange wachtrijen bij de kassa’s voor uw kerst eten? Dit jaar eens laten verwennen door een professionele cateraar? Wij leveren door heel Nederland, ook in de regio Alkmaar, onze kerst catering.

Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u de kerstgerechten kunt uitkiezen.

Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar onze aanvullende gangen voor je gasten aan de kersttafel.

De wijze van opwarmen krijg je bij de levering van ons uitgelegd. Het kerstmenu wordt gekoeld geleverd. Je hebt nog als enige taak om e.e.a. op te warmen met de bijgeleverde chafing dish met branders (2 minuten werk). Binnen een half uur is je kerstdiner opgewarmd en kunnen al je gasten genieten van een voortreffelijk buffet.

Bestel je kerstdiner in Alkmaar in enkele kliks!

Je kunt online onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor je wilt bestellen. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijg je direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. Je kunt online betalen. Je kerst catering wordt bezorgd aan huis, op het werk of andere locatie (de hele maand december & op beide kerstdagen) in de regio van Heiloo, Bergen, Egmond aan Zee, Aagtdorp, Koedijk en Zuidschermer.

Wees te gast in eigen huis en laat ons je kerst catering verzorgen.

Veel plezier met je gasten en eet smakelijk deze kerst.