Kerst catering bestellen in Abcoude?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij u in Abcoude kunnen wij de kerst catering voor u verzorgen.

We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor u samengesteld. Online kunt u per persoon uitzoeken welke hoofdgerechten u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Bestel per 2 kinderen 1 persoon tot de leeftijd van 10 jaar. Zijn de kinderen 10 jaar of ouderen, dan adviseren wij 1 persoon te bestellen.

Voorafgaand aan de levering krijgt u van ons de bereidingstips. Het menu wordt gekoeld geleverd en moet je zelf opwarmen met de bijgeleverde chafing dishes met branders. (dit kost je 2 minuten van je tijd) E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten om op te warmen.

Bestel je kerstdiner in Abcoude in enkele kliks!

Das niet zo lastig. Je maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden. Je geeft op voor hoeveel personen je het menu wilt en kiest per persoon de kerst hoofdgerechten. Je rond de bestelling af, betaald met Ideal online en vervolgens krijg je van ons de bevestiging van de bestelling per e-mail toegestuurd.

U kunt tot half December bestellen.

Je kerst catering wordt bezorgd in de regio van Vinkeveen, Baambrugge, Loenersloot, Mijdrecht, Weesp en Nederhorst Den Berg.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij de hele maand December. Ook op beide kerstdagen!

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige kerstavond gewenst.