Kerst catering bestellen in Aalsmeer?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Aalsmeer in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken!

Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten. Maak je kerstdiner eventueel compleet door onze Monte Scropinno te bestellen. Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s.

Voor de kinderen van 5 – 10 jaar adviseren wij om per 2 kinderen 1 persoon te bestellen. Kinderen vanaf 10 jaar adviseren wij om 1 persoon te bestellen.

Een aantal dagen voor de bezorging communiceren wij u de exacte levertijd op de dag dat je het kerst eten wenst te ontvangen. Bij de levering ontvang je een opwarmadvies bij de geleverde chafing dishes met branders. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, collega’s, familie en/of vrienden.

Het kerstdiner is in 30 minuten opgewarmd. U heeft er 2 minuten werk aan!

Bestel je kerstdiner in Aalsmeer in enkele kliks!

Wij bezorgen onze kerstmenu’s in de regio van Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn en Roelofarendsveen aan huis, op het werk of andere locatie in de hele maand december. Ook beide kerstdagen! Het kerstdiner wordt gekoeld bezorgd.

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen:

1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.
2. Selecteer de 3 warme hoofdgerechten die je wilt serveren.
3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een dessert!
5. Vul je gegevens in in de winkelwagen en betaal handig met Ideal.

Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot half December.

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst.

Eet smakelijk.