Kerst catering bestellen in Arnhem?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa?  Bestel je kerst catering in Arnhem in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar.

Bestel je kerstdiner in Arnhem in enkele kliks!

Kies per persoon welke kerstgerechten u lekker vind. Als u het bestelproces verder afwikkelt, krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Tot de 14e van December kunnen wij uw bestellingen aannemen en uw betaling ontvangen wij via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd in de regio van Hoenderloo, Wageningen, Druten, Didam, Eerbeek, Harskamp.

Uw kerstdiner wordt door ons aan huis bezorgd. Dat doen wij op 22 of 23 December. De specialisten van fooddelivery van PostNL verzorgen de uitlevering van de bestellingen. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis.

Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Merry Xmas!