Overzicht van onze kerstgerechten van de buffetten

Koude gerechten

  • Gerookte eendenborst
    met gekonfijte uitjes, walnoten en Little Gem sla
  • Salade van roseval aardappeltjes en gegrilde kalkoendijen
    aangemaakt met een crème fraîche van tuinkruiden
  • Couscoussalade van geroosterde groenten en pompoen
    met zuid vruchten en amandelen
  • Wildzwijnsham en wildpaté
    met cranberry, geroosterde amandelen, notensla
  • Waldorfsalade
    met streacky bacon-beenham, walnoten met zongedroogde tomaten
  • Visproeverij
    van gerookte zalm, Noorse garnalen, gerookte forel en pepermakreel
  • Little Gem salade
    met geitenkaas, tomatenjam en krokante peperkoek
  • Versgebakken stokbrood
    met kruidenboter & tapenade

Warme gerechten

  • Ossenstaartsoep
    met flensjes en tuinkers​
  • Wildstoof
    gegaard in jeneverbessen, rode wijn en kruidkoek
  • Kalfssucade
    langzaam gegaard in eigen jus
  • Vistaartje
    van scholfilet, zalm, gamba’s in kreeftensaus
  • Kalkoenrollade
    met een bospaddenstoelen roomsaus
  • Frittata
    van paddenstoelen, wilde spinazie gegratineerd met Manchego

Bijgerechten

  • Aardappeltaartje
    met zeezout en peterselie boter
  • Wilde rijst melange
  • Gegrilde groenten
    met Provençaalse kruiden en extra vergine
  • Gestoofde peertjes
    in rode wijn en port gestoofd

Nagerecht

  • Grand dessert parade
    met vers fruit, krokante & zacht zoete hapjes