Overzicht van onze kerstgerechten van de buffetten

Koude gerechten

  • Dun gesneden gerookte eendenborst en kalkoen
    met een frisse salade, dadels en gekonfijte uitjes
  • Visproeverij met gerookte zalm, forel en garnalen

    met een komkommersalade en dille mosterd

  • Salade geitenkaas

    met roodlof, tomatenjam en noten crumble

  • Rundercarpaccio

    met pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola

  • Charcuterieplank

    Parmaham, Spinata romana, Fuet, olijven, amandelen & bruschetta

  • Salade gemarineerde mozzarella

    in sinaasappel & venkel met roodlof en tomaatjes

  • Vers gebakken brood
    Aïoli, kruidenboter & tapenade

Soep

  • Romige bospaddestoelensoep

    met shiitake, oesterzwam en kastanjechampignons

Warme gerechten

  • Boeuff Bourgignon

    malse stukjes rundvlees gesmoord in oa. wortel, ui en rode wijn

  • Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas

    met een bospaddenstoelensaus

  • Zalmfilet

    vers van de visafslag, in een witte wijn-bieslooksaus

  • Malse kippendijen

    omwikkeld met Parmaham en een saliejus

  • Biet wellington

    gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten (vegetarisch)

Bijgerechten

  • Italiaans geroosterde aardappeltjes

    uit de oven

  • geglaceerde worteltjes

    met sjalotten

  • Rode kool met appeltjes
    en balsamico
  • Gestoofde peertjes
    in rode wijn en port

Nagerecht

  • Grand dessert parade
    met oa. vruchtenbavarois, kletskoppen, chocolade en versfruit