Overzicht van onze kerstgerechten van de buffetten
Koude gerechten
- Dun gesneden gerookte eendenborst en kalkoenmet een frisse salade, dadels en gekonfijte uitjes
- Visproeverij met gerookte zalm, forel en garnalen
met een komkommersalade en dille mosterd
- Salade geitenkaas
met roodlof, tomatenjam en noten crumble
- Rundercarpaccio
met pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola
- Charcuterieplank
Parmaham, Spinata romana, Fuet, olijven, amandelen & bruschetta
- Salade gemarineerde mozzarella
in sinaasappel & venkel met roodlof en tomaatjes
- Vers gebakken broodAïoli, kruidenboter & tapenade
Soep
- Romige bospaddestoelensoep
met shiitake, oesterzwam en kastanjechampignons
Warme gerechten
- Boeuff Bourgignon
malse stukjes rundvlees gesmoord in oa. wortel, ui en rode wijn
- Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas
met een bospaddenstoelensaus
- Zalmfilet
vers van de visafslag, in een witte wijn-bieslooksaus
- Malse kippendijen
omwikkeld met Parmaham en een saliejus
- Biet wellington
gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten (vegetarisch)
Bijgerechten
- Italiaans geroosterde aardappeltjes
uit de oven
- geglaceerde worteltjes
met sjalotten
- Rode kool met appeltjesen balsamico
- Gestoofde peertjesin rode wijn en port
Nagerecht
- Grand dessert parademet oa. vruchtenbavarois, kletskoppen, chocolade en versfruit