Overzicht van onze kerstgerechten van de buffetten

Koude gerechten

  • Pulled turkey salade
    met ananas en noten
  • Dun gesneden pastrami

    op een Mediterraansesalade van pastaparels en mozzarella

  • Gerookte kalkoen en wilde eendenborst

    met een huisgemaakte cranberriecompote en noten

  • Vispalet

    van forel, gerookte zalm, gamba en makreel

  • Mediterraansesalade van pastaparels

    met gedroogde tomaatjes en basilicum (vega)

  • Bulgur salade

    met fijn gesneden groente ratatouille en cranberries

  • Versgebakken brood
    met kruidenboter & tapenade

Soep

  • Romige bospaddenstoelensoep

     met croutons

Warme gerechten

  • Wildstoof

    langzaam gegaard in oa. spekjes, rode wijn, zilveruitjes en kruidkoek

  • Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas

    met een bospaddenstoelensaus

  • Mootje gegrilde zalm

    met een witte wijnsaus en een vleugje Pernod

  • Gebraden kippendij

    omwikkeld met Parmaham en salie

  • Tortellini gevuld met ricotta

    op een bedje van verse spinazie in een rode pestosaus (vega)

Bijgerechten

  • Gebakken rozevalaardappeltjes

    in de olijfolie met verse kruiden

  • Haricotsverts

    met uitgebakken spekjes

  • Gekookte witlofrolletjes
    met kaas
  • Gestoofde peertjes
    in rode wijn en port

Nagerecht

  • Grand dessert parade
    met krokante zachte & zoete hapjes