Kerst catering bestellen in Rotterdam?

Deze kerst geen tijd voor alle voorbereidingen die nodig zijn voor het maken van het kerstdiner? Onze kerstcatering kunt u ook in Rotterdam bestellen en laten bezorgen. Zalige kerstmenu’s die uiterst feestelijk zijn hebben wij voor u bedacht. U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 4 gangen of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen hebben wij een 3 gangen kerstmenu met een leuke verrassing. Een aantal dagen voor de bezorging ontvang je een boekje met bereiden en garneertips. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies.

Bestel je kerstdiner in Rotterdam in enkele kliks!

U kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Tot 14 December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Heerjansdam, Ridderkerk, Kinderdijk, Alblasserdam.

Op 22 December en 23 December komen wij uw kerstdiner bezorgen. De maaltijdboxen worden door de fooddelivery afdeling van PostNL verzonden. Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.