Kerst catering bestellen in Purmerend?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Purmerend in enkele kliks bij ons.

Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Per kerstmenu selecteer je de kerstgerechten die je gasten willen eten. Maak je kerstdiner eventueel compleet door onze Monte Scropinno te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen hebben wij een 3 gangen kerstmenu met een leuke verrassing. Een aantal dagen voor de bezorging ontvang je een boekje met bereiden en garneertips. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies.

Bestel je kerstdiner in Purmerend in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw kerstdiner wensen. U kunt p.p. bestellen zolang er maar ten minste voor 4 personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. U kunt via ideal betalen en let op! Wij nemen na 14 December geen bestellingen meer aan. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Den ilp, Westbeemster, Middenbeemster, Oosthuizen, Uitdam, De rijp.

Wij brengen uw kerstdiner aan huis op 22 December of 23 December. De verzending van de maaltijdboxen gebeurd door een speciale afdeling van PostNL.

Thuis uit. Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.