Kerst catering bestellen in Hoorn?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in de regio van Wognum, Zwaag, Blokker, Zwaagdijk, Enkhuizen, Hoogkarspel.

Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen. Bedien uw gasten op individueel niveau door per persoon te bestellen. Iedere gast kan zijn eigen kerstmenu samenstellen. Wilt u een 5 gangen kerstdiner dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties om kerstgerechten bij te bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Speciaal voor de kinderen hebben wij een 3 gangen kerstmenu met een leuke verrassing. Een aantal dagen voor de bezorging ontvang je een boekje met bereiden en garneertips. Met onze adviezen serveer je een onvergetelijk kerstmenu aan jezelf, familie of vrienden. Het kerstdiner is in 30 minuten mooi opgemaakt, opgewarmd en mooi gegarneerd op je eigen servies.

Bestel je kerstdiner in Hoorn in enkele kliks!

U kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Tot 14 December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Wognum, Zwaag, Blokker, Zwaagdijk, Enkhuizen, Hoogkarspel.

U kunt uw kerstdiner verwachten op de 22e of 23e van December. De foodafdeling van PostNL verzorgd dat voor ons en zijn komen stipt op tijd leveren.

Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Fijne kerstdagen.