Kerst catering bestellen in Hengelo?

Deze kerst het liefst geen uren in de keuken voor een smakelijk kerstdiner? In Hengelo komen wij graag onze kerstcatering leveren. Onze chef heeft veel denkwerk voor u gedaan en komt met prima en hele smakelijke kerstmenu’s. De verschillende kerstgerechten kunnen per persoon worden besteld waardoor niet iedereen hetzelfde hoeft te eten met kerst. Willen uw gasten een uitgebreider kerstdiner dan kunt u extra gangen bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Verras de kinderen met het speciale kinderkerstdiner. Inclusief een verrassing. Extra informatie over de bereidingswijze krijgt u van ons. U legt zelf de laatste hand aan uw kerstdiner. Wij leveren au traiteur en u warmt de kerstgerechten zelf op. Binnen een half uur heeft u een fantastisch en per persoon gekozen kerstdiner op tafel staan.

Bestel je kerstdiner in Hengelo in enkele kliks!

Op de website bekijkt u de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij voor u samenstelde. U kunt pp iets anders kiezen zolang er maar voor ten minste 4 personen wordt besteld. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na ontvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.

Tot 14 December kunt u bij ons terecht. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Zeldam, Saasveld, Deurningen, Oldenzaal, Weerselo, Agelo.

U kunt alle aandacht aan uw gasten geven want wij komen uw bestelling gratis aan huis bezorgen op de 22e of 23e. De mensen van PostNL komen stipt op tijd uw kerstdiner gekoeld aanleveren in speciale maaltijdboxen.

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige kerstavond gewenst.