Kerst catering bestellen in Haarlem?

Wil jij met de kerst lekker eten, geen keukenstress en geen lange wachtrijen voor de kassa? Bestel je kerst catering in Haarlem in enkele kliks bij ons. Onze chef-koks hebben zalige kerstmenu’s met de lekkerste kerstgerechten bereidt in eigen keuken! Online kunt u per persoon uitzoeken welke onderdelen u in het kerstmenu wilt hebben. Per persoon kunt u eventueel een extra gang bij het kerstmenu bij bestellen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Er is een speciaal kinderkerstmenu door de chef bedacht. Voorafgaand aan de levering krijgt u van ons de bereidingstips en garneringstips. Het menu wordt gekoeld geleverd en moet het dus zelf opwarmen. E.e.a. duurt niet meer dan 30 minuten.

Bestel je kerstdiner in Haarlem in enkele kliks!

Je bestelt je kerstdiner in enkele stappen: 

1. Kies welk kerstmenu je wilt bestellen.

2. Selecteer per persoon de gerechten die je wilt serveren.

3. Maak je kerstdiner compleet en bestel een Monte scropinno!

4. Speciaal voor de kinderen hebben wij een heerlijk kindermenu met verrassing.

5. Plaats je bestelling, vul je gegevens in en betaal handig met Ideal. Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner te bestellen tot en met 14 December. 

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Bloemendaal, Cruquius, Vijfhuizen, Overveen, Heemstede, Aerdenhout. Het uitleveren van de kerstdiners doen wij op de 22e en 23 van December. e.e.a. wordt goed verpakt en bezorgd door een speciale afdeling van PostNL.

Wees te gast in eigen huis en laat ons het e.e.a. voor u verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.