Kerst catering bestellen in Eindhoven?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Eindhoven. Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u uitgewerkt en kunnen wij bij u bezorgen.

Bedien uw gasten op individueel niveau door heerlijke gerechten te serveren. Iedere gast kan zijn eigen kerstmenu samenstellen. Wilt u een extra gang in uw kerstdiner, dan is dat geen punt. Wij hebben verschillende opties voor u samengesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor niemand hoeft u iets aparts te regelen. Ook de kleinste kunnen iets kiezen uit het kerstdiner. De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a kunt serveren ontvangt u van ons bij de bezorging. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven. Het is in een handomdraai geregeld.

Bestel uw kerstdiner in Eindhoven in enkele kliks!

Zoekt u iets uit waarvan u denkt dat dat past bij uw wensen. U kunt bestellen zolang er maar ten minste voor voldoende personen besteld wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. U kunt via ideal betalen.

Wij nemen na half December geen bestellingen meer aan. Uw kerst catering wordt bezorgd aan huis in de regio van Nuenen, Son-Breugel, Geldrop, Best, Veldhoven en Oirschot. U hoeft de deur verder niet uit. Uw bestelling wordt aan huis, bij uw bedrijf of andere locatie bezorgd. De levering van uw kerstdiner verzorgen wij met gekoelde transportwagens in de hele regio van Eindhoven.

Thuis uit! Compleet en goed verzorgd door ons.

Geniet ervan en eet lekker van ons kerstdiner.