Kerst catering bestellen in Den Haag?

Lekker eten met kerst zonder er al te veel tijd voor te hebben? Wij nemen u graag alle stress uit handen. Wij bezorgen immers ook in Den Haag. Complete en feestelijke kerstmenu’s hebben wij voor u bedacht en kunnen wij bij u komen brengen.

U kunt aan de individuele wensen van uw gasten voldoen omdat u de kerstgerechten per persoon kunt kiezen. Is uw ideale kerstmenu een kerstdiner van 4 gangen of 5 gangen dan bestelt u deze extra gangen er makkelijk bij.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de jongste aan de dinertafel is er een doordacht kinderkerstmenu gemaakt met een verrassing. Hoe het kerstdiner thuis te serveren leggen wij u vooraf uit inclusief garneringstips. U ontvangt dus het kerstmenu au traiteur hetgeen betekent dat u het zelf nog even moet opwarmen en af-garneren. In plaats van uren/dagen denken, inkopen, koken, proeven en af-garneren bent u met onze kerstcatering binnen 30 minuten klaar.

Bestel je kerstdiner in Den Haag in enkele kliks!

U kunt online één van onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Tot 14 December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Rijswijk, Ypenburg, Poeldijk, Hoek van Holland, Monster en Mariëndijk.

Het uitleveren van de kerstdiners doen wij op de 22e en 23 van December. e.e.a. wordt goed verpakt en bezorgd door een speciale afdeling van PostNL.

Wees te gast in eigen huis en laat je verwennen deze kerst.

Eet smakelijk.