Kerst catering bestellen in Den Bosch?

Weet u even niet hoe u het kerstdiner moet regelen dit jaar? Laat het kerstdiner dan door ons bezorgen. Dat doen wij ook in Den Bosch. De meest feestelijke kerstgerechten vind u terug in onze kerstmenu’s.

Omdat er per persoon gekozen kan worden uit de kerstgerechten is er voor ieder wat wils. Heeft u graag een kerstmenu van meerdere gangen dan kunt u deze makkelijk toevoegen.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar het kinderkerstdiner voor uw kleine gasten aan uw kersttafel. De wijze van verwarmen en opmaken krijgt u vooraf van ons uitgelegd. Omdat uw kerstmenu gekoeld wordt geleverd heeft u nog als enige taak om e.e.a. op te warmen en op het bord te doen. Binnen een half uur staat het kerstdiner klaar.

Bestel je kerstdiner in Den Bosch in enkele kliks!

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt en kiest per persoon uw kerstgerechten, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling.

U kunt tot 14 December bestellen en betalen gaat online. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Rosmalen, Berlicum, Sint Michielsgestel, Vught, Drunen, Waalwijk.

Wij bezorgen je kerstdiner gratis en gekoeld aan huis op 22 of 23 December. In samenwerking met de Maaltijden bezorgservice van PostNL komen wij je kerst eten door heel Nederland bezorgen!  Laat ons het voor u verzorgen.

Wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk voor u. U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!