Kerst catering bestellen in Assen?

Weg van alle keukenstress rondom kerst? Ook bij u in Assen kunnen wij de kerstcatering voor u verzorgen. We hebben heerlijke kerstmenu’s speciaal voor u samengesteld.

Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u per persoon de kerstgerechten kunt uitkiezen. Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Aan de junioren hebben wij ook aandacht besteed. Voor hen is er een speciaal kinderkerstdiner. De uitleg bij hoe te verwarmen en hoe te garneren krijgt u van ons toegestuurd. Het opwarmen en af-garneren van uw kerstdiner doet u zelf. Wij leveren het kerstmenu namelijk gekoeld af. Uw eigen inspanningen aan dit smakelijke kerstdiner duren niet langer dan een half uurtje.

Bestel je kerstdiner in Assen in enkele kliks!

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste voor 4 personen wordt besteld. U kunt per persoon iets kiezen. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Na 14 December kunnen wij geen bestellingen meer aannemen. Betalen gaat via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Anloo, Vries, Norg, Veenhuizen, Zuidlaren, Tynaarlo, Annen. U hoeft de deur verder niet uit.

Uw bestelling wordt de 22e of 23e aan huis gebracht. De levering van uw kerstdiner laten wij verzorgen door PostNL, die in speciale maaltijdboxen stipt komen leveren. Laat ons het voor u verzorgen. Wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk voor u.

U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!