Kerst catering bestellen in Apeldoorn?

Wilt u nu ook weleens zitten en genieten van het kerstdiner in plaats van de hele avond in de keuken? Laat u met onze kerstcatering verwennen. Wij komen ook in Apeldoorn.

Smaakvolle en feestelijke ingrediënten zijn de basis voor onze doordachte kerstmenu’s. Omdat u niet voor iedereen hetzelfde hoeft te bestellen kunt u de kerstmenu’s afstemmen op een ieder zijn eigen wensen. Heeft u één of meerdere grote eters aan tafel, dan kunt u voor hen extra kerstgerechten bij bestellen. Hun kerstdiner wordt dan snel een 4 gangen of zelfs 5 gangen kerstdiner.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Voor de kinderen hoeft u niet iets aparts te regelen. Voor de kleinste kunt u een keuze maken uit het kinderkerstdiner inclusief een leuke verrassing.

De manier van opwarmen en tips over hoe u e.e.a. leuk kunt af-garneren ontvangt u ook van ons. Uw bestelling wordt gekoeld aangeleverd en u verzorgd zelf de laatste handelingen aangaande opwarmen en uitserveren. Laat u zich niet afschrikken door de 30 minuten eigen tijd die u kwijt bent aan de laatste finishing touch die u zelf aan het kerstmenu moet geven.

Bestel je kerstdiner in Apeldoorn in enkele kliks!

Op de website bekijkt u de verschillende kerstdiner-arrangementen die wij voor u samenstelde. U kunt p.p. iets anders kiezen zolang er maar voor ten minste 4 personen wordt besteld. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich.

Na ontvangst van uw order ontvangt u direct een email bevestiging. Tot 14 December kunt u bij ons terecht. Daarna worden er geen bestellingen meer aangenomen. Financieel wordt e.e.a. afgewikkeld via ideal.

Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Vaassen, Uddel, Oostdorp, Beekbergen, Kootwijk, Elspeet. U kunt alle aandacht aan uw gasten geven want wij komen uw bestelling gratis aan huis bezorgen op de 22e of 23e.

De mensen van PostNL komen stipt op tijd uw kerstdiner gekoeld aanleveren in speciale maaltijdboxen. Laat ons het voor u verzorgen. Wij zijn er goed in en doen het heel graag en heel smakelijk voor u.

U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel thuis.

Zalig kerstfeest!