Kerst catering bestellen in Almaar?

Geen zin in langen wachtrijen bij de kassa’s voor uw kerst eten? Wij leveren door heel Nederland en dus ook in Alkmaar onze kerst catering.

Kies uit onze kerstmenu’s die onze chef met veel aandacht heeft samengesteld. Op onze website ziet u de verschillende onderdelen van het kerstmenu, waarbij u de kerstgerechten kunt uitkiezen.

Wil iemand een extra gang bij het kerstmenu dan kan dat worden bijbesteld.

Maak een keuze uit de volgende kerstmenu’s. 

Kijk ook eens naar onze aanvullende gangen voor uw gasten aan de kersttafel.

De wijze van verwarmen en opmaken krijgt u vooraf van ons uitgelegd. Omdat uw kerstmenu gekoeld wordt geleverd heeft u nog als enige taak om e.e.a. op te warmen en op het bord te doen. Binnen een half uur is uw kerstdiner opgewarmd en kunt u genieten met uw gasten.

Bestel je kerstdiner in Alkmaar in enkele kliks!

U kunt online onze kerstmenu’s bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u e.e.a. nodig heeft. Iedere gast kan kiezen wat ie lekker vindt. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Tot half December nemen wij de bestellingen aan. U kunt online betalen. Je kerst catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Heiloo, Bergen, Egmond aan Zee, Aagtdorp, Koedijk en Zuidschermer.

Wees te gast in eigen huis en laat ons uw kerst catering verzorgen.

Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk deze kerst.